Friday, May 16

Skata


Και περιμένεις την Παρασκευή το απόγευμα για να ανασάνεις. Να ξεσκονίσεις όλα όσα σου φόρτωσε η εβδομάδα από πάνω σου-τον θυμό της Δευτέρας, τα νεύρα της Τρίτης, το άγχος της Τετάρτης, την κούραση της Πέμπτης- και να κλείσεις πονηρά το μάτι στο Σαββατοκύριακο. (Η δουλειά το Σάββατο πρωί δεν μετρά, ψιλοπράγματα...).

Επειδή όμως τίποτε δεν είναι δίκαιο σε αυτή τη ζωή, φτάνει το απόγευμα της Παρασκευής και όλα είναι εκεί, ο θυμός, τα νεύρα το άγχος και η κούραση. Τρανά και φοβερά, έτοιμα να σε κάνουν μια χαψιά.

Jack Daniels και National for the rescue επειγόντως.

Forever After Days (demo) -The National*


*To Forever After Days είναι ένα μικρό (θαυμάσιο) δείγμα από το Virginia EP που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες συνοδεύοντας το A Skin A Night, το ντοκυμαντέρ του Vincent Moon για την αγαπημένη μπάντα, αλλά περισσότερα για αυτό από βδομάδα.)

4 comments:

Naf said...

Μετά απο πολλές μελέτες έχω βγάλει το συμπέρασμα οτι το απόγευμα της Παρασκευής (εκεί γύρω στις 3 και μετά)είναι απο τα χειρότερα όλης της εβδομάδας. Σε θυμούνται όλοι ξαφνικά, σου ζητούν πράγματα και όλα πάνε στραβά. Απλά τα αντέχεις γιατι λές ...σε λίγες ωρίτσες την κάνω..υπομονή..
Ωραίο το Forever After Days :)

Stratos Bacalis said...

Και ιδιαίτερα τα αφεντικά θυμούνται ό,τι χαίρονται Παρασκευή απόγευμα...

pan pan said...

egw tous elega na valoume 16 kerakia sth tourta oi alloi lyssaksan..

elafini said...

πρόσκληση