Wednesday, April 2

Giganto expectations




(clicky clicky στα εξώφυλλα για full blown awesomeness)


Οι 5 νέες εκδόσεις που ετοιμάζονταν πυρετωδώς το τελευταίο καιρό στο στρατηγείο της Giganto είναι έτοιμες και θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ τα λεφτά σου από αυτό το Σαββατοκύριακο στο 3ο Comicdom Con στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση. Αν δεν καταναλώσεις, θα σου καεί ο υπολογιστής και θα ξεχάσεις τι πάει να πει στύση ή/και κλειτοριδικός-κολπικός οργασμός. Και αν δεν σε πείθω κάτσε να σου πω δυο λόγια για την κάθε μία έκδοση.

Common Comics #3
Ο Παναγιώτης Πανταζής (Pan Pan) στάνταρ κάθεται στον εκδότη καθώς δεν εξηγείται το πώς κατάφερε να του εκδόσει και τρίτο τεύχος. Αστικός λυρισμός στα κόκκινο καθως ένας Έλληνας ερωτεύεται μια Πολωνέζα υπό τους ήχους αυτούς. Μια ιστορία σε τέσσερα μέρη από τον πιο i-love-to-hate (ή i-hate-to-love) Έλληνα δημιουργό. Είναι μαλάκας και γαμάτος ο Pan Pan. Δεν ξέρω πως γίνεται.

Kuro Shiro Vol I
Ο Ταξής όταν δεν ρυπαίνει τους τοίχους της Αθήνας κάνει κόμικς. Στο Kuro Shiro θα βρεις όλες τις δημοσιευμένες (σε Βαβελ) ιστορίες του καθώς και 4 ακυκλοφόρητες που έκανε αποκλειστικά για σένα. Και αν είσαι αχόρταγος, έχει και πλούσιο scetchbook με εικονογραφήσεις και προσχέδια. Θέλεις κι άλλα;

Κρακ Κομικς #2
Τον Τάσο Μαραγκό (Tasmar) τον αγαπώ γιατί κατέχει το copyright της σπουδαιότερης φράσης όλων των εποχών (μελάνωμα με σπάθα). Ετοιμάσου να διαβάσεις τη συνέχεια του Hard Rock (για να δεις πως το ζουν οι true rockers) και να βγάλεις το γάλα της μάνας σου από τα γέλια.

Noisebook
Πάρε να 'χεις εικονογραφήσεις στο πρώτο art book των εκδόσεων Giganto από τον Αναστάση Τσιάτσιο που εξελίσσει την τέχνη του σαν να μην υπάρχει αύριο και θα σε αφήσει μαλάκα. Οι φήμες πως το κόκκινο μελάνι που χρησιμοποιήθηκε στην εκτύπωση περιέχει αίμα του δημιουργού φαντάζουν όλο και πιο αληθινές.

ΤΩΡΑ!
"Διάλογος" ανάμεσα στον Τάσο Παπαϊωάννου και τον Παναγιώτη Πανταζή (πάλι αυτός;) Μουσική, ζωή, φιλία, σχολιάζονται σε fast forward και το msn επιτέλους αποκτά κουμπί τηλεμεταφοράς (θα καταλάβεις όταν διαβάσεις). Να μην ξεχάσω να σου πω πως διαθέτει την καλύτερη πρώτη σελίδα όλων των εποχών.

Και να ξέρεις ότι στο Comicdom Con το αφεντικό της Giganto Θα τρελαθεί και θα πουλά σε τιμές εξευτελιστικές όλες τις εκδόσεις της Giganto. Η εκδοτική κλείνει 5 χρόνια ύπαρξης και ο boss κάνει φιέστα! (Μιλάμε μέχρι και 50% off όχι αστεία). Εκμεταλλεύσου το, λοιπόν και βάλε στη ζωή σου λίγη giganto goodness.

***



Α! Από τις εκδόσεις ΚΨΜ θα κυκλοφορήσει και το Lynch, μια συνεργασία των Γιώργου Γούση, Παναγιώτη Πανταζή (είναι παντού σαν την κλανιά), Ταξή, Μιχάλη Διαλυνά και Αναστάση Τσιάτσιου, οπότε κράτα λίγα λεφτά παραπάνω να το πάρεις και αυτό γιατί νομίζω ότι θα 'ναι γαμώ.


Αφιερωμένο εξαιρετικα σε όλους τους καλλιτέχνες και πιο πολύ στο αφεντικό της Giganto :p


ps. Clicky clicky και στις bold λέξεις του post για insider info σε όλα τα ρεμάλια...

ps2. Και αν νομίζεις ότι τούτο το post είναι άκρως υποκειμενικό καλώς το νομίζεις. Ο boss είναι ο επί 20something χρόνια κολλητός μου και αυτό δεν χωρά αντικειμενικότητες. Έτσι;


10 comments:

Stratos Bacalis said...

Με πρόλαβες!!! Ετοιμάζω την αγγλόφωνη βερσιόν (και ψάχνω πόστερ του Comicdom να ανεβάσω).

One Man Show said...

mera ore!
me siginises re vlaka.
ftou sou!

Anonymous said...

..get ready for tha 5th of April..its gonna be BLOODY!!!

shyborg said...

PAME NA TA KANOUME POUTANA ME PIMP MAS TON DUSTROAD!

Dust Road said...

@stratos: an den vreis online poster tou festival mila me t-drom na sto dosei (ekeinos to ftiakse)

@t-drom: an den erikses mantear den metras :p

@remalia: speirate olethro, tha therisete kolasi!

pan pan said...

egw de vazw pimp panw ap to kefali mou. eidika ena malaka. giati eimai gamatos :D

One Man Show said...

"speirate olethro, tha therisete kolasi"

panagia mou... teleiose, apo edo kai pera tha grafeis esi ta deltia tipou tis giganto! :D

pan pan said...

ektos apo tou common, fysika.

anastasis said...

yesyesyes!

theWoodenKing said...

tora ta eida auta :S
argo ligo merikes fores
oraia song ;)