Wednesday, April 16

Zuda Priest

Η Zuda Comics είναι το Online αδερφάκι της DC Comics ( Ξέρεις, Batman Superman, Wonder Woman, The Amazing Anton Allegro, Sandman, Preacher κτλ). Κάθε μήνα 10 online comics διαγωνίζονται και αυτό που βγαίνει πρώτο, με ψήφο του κοινού, κερδίζει συμβόλαιο με την εταιρία. Big thing δηλαδή καθώς πέρα από το συμβόλαιο ο νικητής μπαίνει και στο radar της μαμάς DC.


Ο Ηλίας Κυριαζής είναι ένας από τους γνωστότερους και καλύτερους δημιουργούς κόμικς στην Ελλάδα. Κι αν το όνομα δεν σου λέει τίποτα σου θυμίζω το Manifesto, το Blood Opera το Blockbuster (στο 9 της Ελευθεροτυπίας) καθώς και τις ένα σωρό συνεργασίες του με την Giganto (Subart, Blast Comics, Τουρτα... ) Γνωστός και ως ο "Παπακαλιάτης" των ελληνικών κόμικς, τα τελευταία χρόνια δημιουργεί ασταμάτητα τις πιο σύγχρονες, όμορφες και άρτιες ιστορίες, χάνει ασταμάτητα τα μαλλιά του, και μου προσφέρει ασταμάτητα την φιλία του γιατί είναι κολλητούλης :)





Melody
To Melody είναι η συμμετοχή του Ηλία στον διαγωνισμό της Zuda που ξεκίνησε στις 7 Απριλίου και θα διαρκέσει έως το τέλος του μήνα. Διηγείται την ιστορία μιας κοπέλας που κατα τύχη γίνεται κάτοχος της ομορφότερης μουσικής του κόσμου, και στη συνέχεια στόχος διαφόρων που θέλουν την μουσική αυτή για τους δικούς τους σκοπούς. Άλλο να στο λέω και άλλο να το διαβάζεις οπότε κάνε clicky-clicky στην εικόνα πιο πάνω για να μεταφερθείς στην ιστορία, να την διαβάσεις, και μετά ξαναέλα από δω.
***
Τώρα που τη διάβασες, επάθες την πλάκα σου και απόρησες πως ζούσες μέχρι τώρα χωρίς να την έχεις διαβάσει, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Ύστερα από ένα γρήγορο register (1'47'' χρονομετρημένο) ψηφίζεις το Melody (με το κουμπάκι που λέει Vote) και μιας και θα είσαι εκεί, δώστης τα αστεράκια που δικαιούται (*****) και πρόσθεσέ την στα favourites. Στο τσακίρ κέφι άσε και σχόλιο για το πόσο σου άλλαξε την ζωή. Με αυτό τον τρόπο, ο Ηλίας ( ο οποίος προς το παρόν προηγείται) θα έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει την ιστορία, θα κεράσει όλους όσοι τoν ψήφισαν καφέ, και θα ζήσουμε εμείς καλά και εσύ καλύτερα. (Προφανώς για οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις με την διαδικασία εδώ είμαι, σκλάβος σου, να βοηθήσω).

Και τώρα με κάθε σοβαρότητα το Melody είναι μια θαυμάσια ιστορία, μακράν η καλύτερη από τις λοιπές διαγωνιζόμενες. Μπορείς να τις διαβάσεις και νομίζω ότι στο ίδιο θα καταλήξεις και εσύ.

Go, Go , Go...Make Ilias happy!

Αφιερωμένο στον δημιουργό (μιας και είναι το αγαπημένο του τραγούδι :p)

ΥΓ. Νομίζω ότι η γιαγιά σου πολύ θα εκτιμήσει το Melody. Και η θεία η Αμαλία επίσης. In other words, αν σου άρεσε η ιστορία και θέλεις να κερδίσει και να διαβάσεις την συνεχειά της διάδωσέ το!

8 comments:

Anonymous said...

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
:D

Stratos Bacalis said...

Psifisame psifisame!!! Go Ilia go!

Provato said...

τρέεεεεχω!

Provato said...

ψήφισα. κουλ. να σου πω ρε dust πες στον Ηλία να μου στείλει ένα μέηλ που τον θέλω κάτι. αν μπορεί ο άνθρωπος και έχει χρόνο. provias@gmail.com

θεγκζ μέητ.

Dust Road said...

Yeah!
kai opws leei kapoios, "every time someone votes for melody a sick child in africa is miraculously cured"...

@provatos. your wish is my command. proothithike i aitisi sas

Provato said...

Θεγκζ μέητ. γιου αρ δι μπεστ.

:-)

Cookie Basher said...

*Runs*

Ηλίας Κυριαζής -σταθερή αξία!

Manolis Vamvounis said...

Papakaliatis ? stop with the closetd gay jabs already!!

akoma korufi o liakos, we're doing our job right :)